Hirdetés

Sims 2 botrány #válasz

|

Néhány napja számoltunk be arról, hogy a Sims 2 is támadás áldozata lett, mert egy kis ügyeskedéssel eltűntethettük a ruhákat a karaktereinkről. Jeff Brown, az EA szóvivője így méltatta az eseményeket: "Badarság. Az értelmes emberek felfogják, hogy nincs semmi nem oda való a játékban és tudják, mire szolgálnak a modifikációk. Azok a vásárlók, akik úgy döntenek, ilyesmit használnak, ezt ugyanúgy megértik és elfogadják, mindenféle nyilatkozat aláírása nélkül." Majd így folytatta: "Az értelmes emberek felfogják azt is, hogy a San Jose Mercury News (ahol az botrány kirobbantója dolgozik) nem felel azokért a vulgáris dolgokért, amelyeket egyes szerzők a margó szélére firkantanak." Azért ezzel elég finoman elküldte a fenébe :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)