Hirdetés

Sims 2 érkezik Wii-re

|

Ugyan a MySims formájában már készül egy Sims-szerű játék Wii-re, azonban sokan inkább az eredeti, PC-n nagy sikert aratott játékot látnák szívesebben a Nintendo gépén. Az EA jelentése szerint nem kell már sokat várni erre, ugyanis készül a The Sims 2: Pets Wii átirata.

Hirdetés

A Sims 2 alapjai mellé tehát az állattartás örömét is megkapják a Wii tulajok. A játékban kényelmesen navigálhatunk majd a wii-mote segítségével, építhetjük fel álmaink palotáját, kínozhatjuk kedvünkre Sims-einket, és pesztrálhatjuka a kis jószágokat. Háziállítaink jellemét és külsejét magunk alakíthatjuk: 22 kutya- és 15 macskafaj közül választhatunk, mi határozzuk meg testük méretét, orruk alakját és szőrük színét. Kedvenceinket sétáltathajuk a város bármelyik parkjában, ahol egyaránt barátkozhatunk a többi állatkával és azok gazdáival. A játék megjelenése Június 22-re várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)