Hirdetés

Sims Online infók...

|

Az aktuális heti CNN féle Game Over cikkjében találhatunk némi infót a Maxis készülő Sims játékáról, a The Sims Online-ról! Az egyik legérdekesebb adat eképpen hangzik: "A játékosok választhatnak majd egy várost, melyet otthonuknak nevezhetnek. Egy-egy ilyen városban 30-40 ezer ember is élhet majd. A játékfejlesztő Will Wright elmondása szerint, a kezdeti időkben rögtön 25-30 ilyen város "betelepítésre" vár majd, ám, ha a játék nagyon keresett lesz, akkor nemcsak a városok száma, hanem méretük is növelhető lesz (akár 100 ezer lakosra településenként!)". Az is kiderül a cikkből, hogy a Maxis a "sima" The Sims-hez is készít egy folytatást, amit az EA, valamikor ezév végén jelent majd be. Ha kiváncsi vagy a többi infóra, klikkelj ide!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)