Hirdetés

A Simsek kirándulni mennek

|

Már nincs annyi ujjunk amin meg tudnák számolni hány Sims 2 kiegészítőt adtak ki, most érkezik egy újabb, amiben a Simseket kirándulni vihetjük, és végre kimozdulhatunk az eddigi steril környezetből.

Hirdetés

A Sims 2 Bon Voyage-ban három különböző egzotikus helyre mehetünk túrázni. Az egyik egy hatalmas luxus villa az egyik trópusi szigeten, a másik egy hegyvidék mindenféle vadállattal ahol sátorba kényszerülünk, az utolsó pedig a mesés távol kelet. Megjelenésről nincsen pontos információ. Közeledik a nyár én azt tanácsolom a gépezés helyett tényleg menjetek el kirándulni, jól esik az néha. Másrészt pedig végre érkezik valami érdekes kiegészítő a Sims szériához, ha jól megoldják és érdekesek lesznek a helyszínek biztosan ott van a helye a gyűjtők polcán, a többi expanzió mellett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)