Hirdetés

Simsville leállítva!!!

|

A GameSpot, a Computer Games Online, és a hivatalos honlap is megerősítette a hírt, miszerint nem fejlesztik tovább a már több, mint két éve készülő Simsville nevezetű játékot. Ez lett volna a nagyon sikeres The Sims sorozat következő tagja, melyben már nemcsak a saját házunkon belül ügyködhettünk volna. A fejlesztők szerint alapvetően a The Sims: Hot Date nevezű kiegészítőjében (mely néhány héten belül a boltokban lesz) is elcsászkálhatunk otthonról, így részben megadatik a lehetőség, hogy ne csak otthonunkat manageljük...Arról nem tud senki, hogy ezt a leállítást a Maxis, vagy az Electronic Arts eszközölte-e. Ám az biztos, hogy most mindenki a The Sims Online-non szorgoskodik és még néhány olyan alkotáson, ami még be sincs jelentve.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)