Hirdetés

Sin City játékok jönnek

|

A Red Mile Entertainment Inc. bejelentése szerint szerződést kötött a Frank Miller által írt Sin City képregények kizárólagos jogairól. Ezek szerint a Red Mile szabadon adhat ki játékokat a műből.

Hirdetés

A Yahoo jelentése szerint a Red Mile nagyon komolyan veszi a játék készítésést. A képregény, mely több neves díjat is elnyert, és még a megfilmesítést sem kerülte el, szerves részét fogja képezni a játéknak. ”A képregény noir krimi jellege, gazdagon kidolgozott karakterei, hipervalóságos akciójelenetei, és lebilincselő története miatt tökéletes játékalapot ad.” mondta Chester Aldridge, a Red Mile vezérigazgatója. A játékok tisztán a képregényre építenének, nem pedig a filmből táplálkozna. A Red Mile munkáját maga Frank Miller is segíteni fogja, aki a következőket nyilatkozta: ”A Sin City-t bevinni a videó játékok világába igen izgalmas feladat, és a játékok új közönséggel is megismertetik majd a történetet. A Red Mile team lenyűgözött az odaadásával a Sin City játék megalkotás iránt, így a játékbeli világ megmaradhat úgy, ahogy eredetileg megálmodtam.”

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)