Hirdetés

Sin City - Veszélybe került megjelenése

|

Anyagi hiányosságokkal küzd a Red Mile Entertainment stúdiója, így veszélybe került a Sin City adaptáció megjelenése.

Hirdetés

Kellemetlen hírekkel szolgáltak a Red Mile Entertainment illetékesei támogatásukkal készülő Sin City adaptációjukkal kapcsolatban. Könnyen megeshet, hogy projektjük örökre megmarad egy szép emléknek. A Red Mile Entertainment stúdiójának büdzséjéből legalább tízmillió dollár hiányzik, amennyiben nem tudják megszerezni a fentebb említett összeget, úgy három éves működési, financiális tervezetük alapjaiban összeroppan és teljesíthetetlennek bizonyul. Anyagi helyzetük rányomhatja bélyegét finanszírozás alatt található játékaikra is, ha nem találnak megoldást, akkor képtelenek lesznek befejezni a Heroes Over Europe és Sin City: The Game alkotásokat és folytatni kiadói tevékenységüket. Két évvel ezelőtt sikerült megszerezniük a Sin City videójátékra vonatkozó kiadási jogokat, az eltelt esztendőkben zárt ajtók mögött dolgoztak a fejlesztésre kijelölt Transmission Entertainment munkatársai, akiket tavaly augusztusban leváltottak egy megnevezetlen fejlesztőcsapatra.

 

sincity.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)