Hirdetés

Sine Mora - Magyar siker várhatóan PS3-on is

|

Az Xbox Live.on nagy sikert aratott szkrollozós-lövöldözős stílust újraélesztő Sine Mora hamarosan PSN-re is ellátogat.

Hirdetés

A Digital Reality és a Grasshopper Manufacture élvezetes játékáról harsogott az E3 is, köszönhetően annak, hogy bejelentették PS Vitára.

Akkor már sejthető volt az, amit már biztosan tudunk: a Sine Mora PlayStation 3-ra is megjelenik. Horváth Balázs, a Digital Reality munkatársa így nyilatkozott a dologról: "Az Xbox Live-on való megjelenés óriási sikereit és az E3-as PS Vita verzió bejelentését követően izgatottan készülünk arra, hogy elhozzuk a játékélményt egy új platformra." Arról nincsenek információk, hogy mikor mutatkozik be a PlayStation 3-as változat, ahogyan az árról sem tudunk nyilatkozni, de a Sine Mora tesztjét már olvashatjátok HP tolmácsolásában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)