Hirdetés

Sine Mora - XBLA exkluzív lett a Digital Reality játéka

|

Annyira megtetszett a Microsoftnak a magyar Digital Reality és a japán Grasshopper Manufacture, hogy megszerezte a kiadás jogait.

Hirdetés

Klasszikus oldalnézetes lövöldözős (shoot'em up) stílusú játék lesz a Sine Mora diesel-punk köntösben. Eredetileg úgy festett, hogy több platformon is üdvözölhetjük a játékot, ám a Microsoft felbukkanásával a Digital Reality és az excentrikus Suda 51 vezette Grasshopper Manufacture közös alkotása csak és kizárólag az Xbox LIVE-on lát napvilágot. A redmondi óriásnak illetékeseinek annyira megtetszett a GamesCom, PAX és TGS játékshowkon demózott játék, hogy egyedül csak magának akarja.



A Sine Mora kidolgozott történettel és XBLA-címhez képest lenyűgöző grafikával rendelkezik, amire a sokszoros díjnyertes Yamaoka Akira (Silent Hill) zenéje teszi fel a koronát.
Megjelenési dátum még nincs, ám rövidesen azt is nyilvánosságra hozzák. Addig érdemes lehet felkeresni a játék hivatalos oldalát.



Figyeljetek jól a beszédhangra!



Végezetül pedig a legfrissebb képek

Sine Mora


Sine Mora


Sine Mora


Sine Mora


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)