Hirdetés

Sine Requie Anno XIII - új kaland/RPG az Anna készítőitől

|

1944 június hatodikán egy alternatív világban másmilyen új világ kezdődött, mint a mi világunkban - a szövetségesek partraszálltak, a zombik előbújtak...

Hirdetés

Az alternatív világban ugyanis a D-Day felébresztette az Európában régen szunnyadó zombikat, sötétség erőit és hasonló teremtményeket, így a világháború vége helyett az emberiség vége fenyeget a játék eredetijéül szolgáló zombis pen and paper RPG-ben. 

A több díjat is nyert RPG PC-re is megérkezik majd, méghozzá az Anna című Amnesia: The Dark Descent klónt fejlesztő Dreampainters csapatától. A Sine Requie Anno XIII 1957-ben játszódik, amikor a főhős az elképzelt Rómában tevékenykedik, ami ekkora egy disztópikus, azaz antiutópisztikus Szent Birodalom fővárosa lett, amelyet Vatikánból teokratikus alapokon vaskézzel kormányoznak. 

Matteo Cortini és Leonardo Moretti,az eredeti játék két neves készítője a következőket nyilatkozta: "Igaz! Annak ellenére, hogy a pszichiátereink mást javasoltak, brutálisan készen állunk az új kalandra! Férgekkel teli szemgödreink könyörögve várják az első képeket a játékból! Gyerünk, gyerünk már! Nincs remény, nincs lélegzet, csak a vak szörnyűség!"

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)