Hirdetés

A Horizon Zero Dawn készítői szerint sem kell féltenünk a singleplayer játékokat

|

Tim Stobo, a Horizon Zer Dawn egyik dizájnere szerint az egyre szaporodó online élmények mellett hajlamosak vagyunk megfeledkezni róla, mennyi kiváló egyjátékos élmény készül.

Hirdetés

A teljes árú játékokban szaporodó loot dobozok és a Visceral bezárásának indoklása után az utóbbi hetekben rengeteg rajongó kezdett el aggódni az egyszer eladható sztorialapú játékokért. De az ilyen jellegű kalandok alkotói szerint még nem kell kongatni a vészharangot, Wolfenstein II készítői után a Horizon Zero Dawn egyik dizájnere is reagált a singleplayer játékok halálát vizionáló elméletekre.

Hirdetés

Tim Stobo a PAX Australia alkalmával osztotta meg véleményét a témával kapcsolatban és igyekezett leszögezni, hogy az ő stúdiója nem tervezi, hogy változtat a jelenlegi filozófiáján. 

"Szerintem a Horizon is bizonyítja, hogy a magas minőségű egyjátékos élménynek igenis van jövője. [A készülő kiegészítő, a Frozen Wilds] szintén ezt bizonyítja. Mi rendkívül elkötelezettek vagyunk, hogy az ilyen magas színvonalat és minőséget képviselő élményeket adjunk a játékosoknak. Az iparág más részeiben talán van egy bizonyos jellegű változás. De a Guerrillánál továbbra is arra koncentrálunk, hogy nagyszerű történeteket meséljünk el."

 - mondta a dizájner.

Azt persze a  belátta Stobo is, hogy egyre több online élmény készül, de szerinte ezek nem az egyjátékos alkotások helyett, hanem azok mellett lettek jelennek meg egyre nagyobb számban.

"Úgy gondolom, egyre több olyan játékot látunk majd, mint mondjuk a Destiny és ezeknek van is helye a piacon. De ha ennek az évnek a legjobban értékelt és dicsért játékait nézed, ott van köztük a Horizon, a Zelda és a Shadow of War is. Még mindig sok lenyűgöző egyjátékos élmény van. Ha pedig ezek mellett több online élményt kapunk, az jót tesz majd a játékok változatosságának"

- fejtette ki.

Mit gondoltok, igaza van Stobónak, vagy a kiadók tényleg egyre ritkábban adnak majd pénzt egyjátékos kalandokra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)