Hirdetés

SingStar: 12 millió dalospacsirta

|

A Sony jelentése szerint igazi sikertörténet a SingStar pályafutása, eddig 12 millió példányt adtak el világszerte.

Hirdetés

A Sony még 2004-ben adta ki az első SingStar játékot PlayStation 2 platfomra, s ezzel egy egészen új szórakozási formát teremtett. A karaoke kultúrált lehetősége otthon, a nappaliban (s itt természetesen nem a szomszédok örömére bömbölő rádió "túlharsogására" gondolunk...) olyan embereket vonzott a masina elé, akik korábban nem tudták volna elképzelni magukat, mint gamer. 2007 decemberében aztán PlayStation 3-ra költözött a SingStar, s a kor követelményeinek megfelelve hamarosan beindult a SingStore is. Aki nem elegédett meg az alapjáték kínálatával, az potom összegekért új dalokat vásárolhatott magának. Az online lehetőségek megerősődésének köszönhetően nagy sikert aratott a My SingStar Online: a karaokesok oldalán megosztott közel 20 000 videót több mint két és fél millió alkalommal tekintették meg. A SingStar mára igazi sikertörténetté vált, négy év alatt 12 millió példányt értékesítettek a játékból világszerte - aki kíváncsi, mire is ez a nagy hisztéria, látogasson el a hivatalos oldalra.

 

 

singstar.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)