Hirdetés

SingStar Take That bejelentve

|

A SingStar sorozat következő felvonásában a népszerű fiúbanda diszkográfiájából válogathatunk.

Hirdetés

Gary Barlow, Jason Orange, Mark Owen, Howard Donald és Robbie Williams, öt olyan név, amely a kilencvenes évek alatt tinilányok millióit kergette őrületbe.



Az 1989 és 1996 között sikert sikerre halmozó manchesteri formáció Robbie Williams kiválása után esett szét. Míg sikeres szólókarriert igazán csak ő tudott befutni, a többiek közül legfeljebb Garry Barlow próbálkozásait érdemes megemlíteni. Végül 2005-ben négyen (Robbie nélkül) újra összeálltak, hogy bebizonyítsák, a Take That név még mindig jól cseng.



A SinStar Take That a csapat legnépszerűbb számait kínálja a ritmusjátékok és a karaoke rajongói számára. A gyakorlást megkönnyítendő még a nyár folyamán öt exkluzív dalt tartalmazó Take That SongPack debütál a SingStore kínálatában, hogy felkészülhessünk a Take That SingStar karácsonyi premierjére.
A régi és új nóták között olyanok kerülnek rá a PS2 és PS3 konzolokon megjelenő játék korongjára, mint a Shine, a Back for Good, vagy a Could it be Magic.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)