Hirdetés

Singularity gameplay videó

|

Némi fejlesztői segédlet mellett kukkanthatunk bele a Raven Software jövőre érkező sci-fi FPS-ébe.

Hirdetés

Eredetileg az idei karácsonyfa alá pakolhattuk volna a Singularity dobozát, ám végül a játékot kiadó Activison úgy döntött, nem kíván konkurenciát támasztani másik gyermeke, a Modern Warfare 2 számára, így az időmanipulációra építkező FPS megjelenését jövőre halasztotta.



A 2010-ben játszódó alkotás az orosz felügyelet alatt álló Katorga-12 szigeten játszódik. A hidegháború idején az Element-99 néven is ismert Einsteiniummal folytatott kísérletek következtében szingularitás jött létre. Ettől kezdve a sziget egyes pontjain hol a játékbeli jelent, hol az 1950-es évek között ingázik az idő. Ezt a fura helyzetet hivatott felderíteni Nate Ranco, a légierő pilótája, aki balszerencséjére a szigeten kénytelen kényszerleszállást végrehajtani. Egy különös, az idő manipulálására alkalmas készülékkel gazdagodva másodpilótája keresésére indul, hogy együtt elhagyhassák ezt a földi poklot. Mindkét időperiódusban ellenséges orozs katonák, mutálódott növény- és állatvilág, megváltozott képességű emberek állják útját.
Alapvetően a Singularity játékmenete az idő manipulációjára épül, ám a Timeshift megoldásaival ellentétben a tárgyak és az élőlények korán tudunk változtatni.



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)