Hirdetés

Singularity képregény készül

|

Ha már úgy alakult, hogy a Singularity megjelenése a következő esztendőre tolódott, az még nem jelenti automatikusan azt, hogy nem igényel egy kis reklámot.

Hirdetés

Vélhetően a fentihez hasonló gondolatmenet lehetett az Activision Blizzard, a Twistory Studios és az Image Publishing között létrejött megállapodás mozgatórugúja. Manapság egyébként sem szokatlan a különböző médiumok közötti átfedés egy-egy franchise-t illetően, elég csak a beharangozott Mass Effect képregényre gondolni.

Az elkövetkező napokban lezajló Comic Con jóvoltából igencsak megszaporodott a képregényes bejelentések száma, melyek közül a Singularity előzményeit feltáró alkotás mellett sem mehetünk el szó nélkül. Érdekes módon a füzet megjelenésére csak a játék premierjét követően kerül sor. Az alkotók között olyan iparági veteránokat találunk, mint David Atchinson (Occult Times Taskforce), David Fabbri (Heavy Metal, Star Wars) Christopehr "mink" Morrison (Dust, 13 Chambers, Shinjuku) és Tom Mandrake (Batman, The Punisher). A képregényből megtudhatjuk, milyen eseményláncolat vezetett ahhoz, hogy az orosz félszigeten megváltozzanak a fizika törvényei, minek következtében időnként helyet cserél egymással múlt és jelen.



A hidegháborús kísérletek következményeire építkező időmanipulációs Singularity eredetileg még a karácsonyi tumultus kellős közepén jelent meg, ám az Activision illetékesei úgy döntöttek, nem kívánják a sikervárományos Modern Warfare 2-vel egyszerre indítani, nehogy még a végén egymás orra elől halásszák el a potenciális vásárlókat. Így alakult, hogy a Raven Software FPS-e 2010 márciusa környékén lát napvilágot.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)