Hirdetés

Sins of a Solar Empire: Rebellion - a 2018/04-es GameStar teljes játéka

|

Építsd fel a galaxis legnagyobb birodalmát és hajtsd uralmad alá az összes létformát!

Hirdetés

A 4X műfaj kedvelőinek valószínűleg nem kell bemutatni a Sins of a Solar Empire feltupírozott változatát, a kiegészítőnek induló, de minden szempontból önálló Rebelliont.

Hirdetés

Ebben a valós idejű stratégiai játékban egész naprendszereket vonhatsz az uralmad alá, akár diplomáciával, akár színtiszta erőfitogtatással. Foglalj el szomszédos bolygókat, terjeszd ki a fennhatóságod a szomszédaidra, aztán ha már elég erősnek érzed magad, ronts rá a galaxis többi lakójára, legyenek azok az MI által irányított fajok, vagy más játékosok által játszott frakciók, akár online, akár offline!

A Rebellion a Sins of a Solar Empire tökéletesre csiszolt változata. Egyedi lehetőségeket kínáló új frakciók, cirkálók, csillagrombolók és egyéb csatahajók, felújított grafika és rengeteg egyéb extra vár. Az sem baj, ha csak most ismerkedsz a 4X műfajjal, az alapos tutorial során a hódításhoz szükséges összes tudást magadba szívhatod. És hogy végül katonai vagy diplomáciai győzelmet aratsz-e, esetleg az utolsó hajóig küzdesz a galaxis többi lakójával, az már csak rajtad múlik.

A hódítás inkább embert-, mintsem gépet próbáló feladat, hiszen a futtatáshoz mindössze egy legalább Windows 7-et futtató gépre lesz szükséged, amiben egy 3GHz-es Pentium 4 processzor, 2 GB RAM és egy legalább GeForce 6800-as videokártya található. 

A játék aktiválásához internetkapcsolat szükséges, a kód beváltása a már megszokott módon zajlik: Megkeresitek a magazinban található kódot, majd azt az adott lapszámnál beváltjátok a GameStar Plus oldalon. A "Teljes játék" menüponton belül található "Aktiválás"-ra kattintva jelenik meg a kód, amit innen kimásolva, majd Steamen belül a "Játékok" menüpontban lévő "Termék aktiválása a Steamen" menüpont megfelelő mezőjébe beillesztve szerezhettek meg.

A GameStar 2018/04-es számát péntektől találjátok meg az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)