Hirdetés

The Lost Pisces - indie játék a Shadow of the Colossus nyomdokaiban

|

A gyönyörű indie projekt fejlesztői egy sci-fi történetbe ültetve szeretnék elmesélni, hogyan lesz a kis hableányból istengyilkos.

Hirdetés

Többen is igyekeznek ilyen-olyan formában a The Last Guardian készítőinek korábbi játékához hasonló élményt létrehozni, ami nem véletlen, hiszen a Shadow of the Colossus minden idők egyik legelismertebb játéka, ami több szempontból is nagyot alkotott. Most egy indie csapat egy klasszikus történet átdolgozásában szeretne minket gigantikus szörnyekkel szembeállítani.

A Serenum Digital fejlesztői Andersen egyik legismertebb történetét, a Kis Hableányt vették alapul a The Lost Pisces történetéhez, ami igen érdekes választás még úgy is, hogy nem először vesznek alapul klasszikus regényt egy játékhoz. A játék története szerint a főszereplő hölgy egy gép, aki egy lelket akar megtalálni magának, miután az ő ideje már fogytán. Ahhoz, hogy ezt megtehesse, természetesen szembe kell néznie 11 hatalmas mechanikus istenséggel, akiket csakis taktikával és a civilizáció maradványainak ügyes kihasználásával lesz képes legyőzni.

A srácok májusban szeretnének egy Indiegogo kampányt is indítani, ahol remélhetőleg majd sikerül összegyűjteniük azt a 40 ezer dollárt, amivel már megkezdhetik a fejlesztést. Láttunk már ennél extrémebb célokat is, szóval még akár sikerülhet is. Én személy szerint nagyon remélem, hogy sikerül, mert nagyon igényesnek és fantáziadúsnak néz ki ez a cucc.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)