Hirdetés

Sírhat majd a pénztárcád: közel a Steam Summer Sale

|

A Valve elárulta, mikor veszi kezdetét a Steam nyári leárazása.

Hirdetés

Annak, aki félretett pénzét nyaralás helyett inkább játékokra költené, a Valve ismét visszautasíthatatlan ajánlatokat szállít: június 23-án, szokás szerint este 7-kor veszi kezdetét a Steam Summer Sale, ami két hétig tart majd, és nem csak az olcsó játékok miatt lesz érdemes belépni a Steamre.

A közlemény alapján ismét lesznek gyűjthető kártyák, elkészíthető jelvények, és pontokat is szerezhetünk, amiket aztán háttérképekre, profilképekre válthatunk be.

Hirdetés

Mint azt az alábbi trailerben is láthatjuk, kedvezményes áron lesz kapható a Dying Light 2, a Ghostwire: Tokyo, a The Elder Scrolls Online, a Cyberpunk 2077, a The Sims 4, a Forza Horizon 5, a God of War és a FIFA 22 is - nyilván több ezer egyéb játék mellett. Akit még nem kapott el a V Rising, az szintén készülhet egy akcióra.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A Steam Next Fest, melynek keretében rengeteg még megjelenés előtt álló játék demóját érhetjük el, ma este ér véget, úgyhogy ha van egy kis időtök még nap közben vagy munka után, feltétlenül nézzetek körül a kínálatban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)