Hirdetés

Sirius & Slowmo2 - 12 órás livestream

|

Móka, kacagás, játék, beszélgetés és még több játék - csatlakozzatok drága Siriusunkhoz és pajtásaihoz egy 12 órás livestreamre.

Hirdetés

Ha még nincsen szombat délutánra, estére és éjszakára programod és mindened a játék, akkor csatlakozz Sirius vidám társaságához egy gondtalan 12 órás maratonra.

Ma 14:00-tól egészen hajnali 02:00-ig(!) tart a móka Sirius YouTube csatornáján, ahol egy livestream keretében olyan játékok kerülnek terítékre, mint a PlanetSide 2, a Ghost Recon Online, a Minecraft, a StarCraft 2 és a Team Fortress 2. Amint azt ti is látjátok, a játékok egy része free-to-play, a másik meg úgyis megvan mindenkinek, úgyhogy a vállalkozókedvűek bátran csatlakozhatnak is a srácokhoz.

Sirius maga is mesél a programról és ki tudná jobban, hogy mi lesz, mint maga a szervező.

Íme a pontos program. Sirius ugyan nem említette, de őt ismerve bizton állíthatjuk, hogy a változtatás jogát nem hogy fenntartják, de igénylik is.

 

Szóval, tessék lemondani a családi ebédet, állítsa be más a nagyi modemét és vigye ki más a szemetet, ti nem értek rá, mert most hellóhellósziasztok, itt van Sirius és Slowmo2 12 órás livestreamje és benne mindaz, amiért valaha elkezdtünk videojátékokkal játszani.

UPDATE:

A livestreamet a következő linkeken követhetitek:

1. rész

2. rész

3. rész

A hozzászólásokat a srácok folyamatosan követik Facebookon és Twitteren

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)