Hirdetés

Sírva fakadsz, ha meglátod, milyen PC-t kapott végül Chloë Grace Moretz

|

Néhány évig nem lesz problémája a PC-s játékokkal.

Hirdetés

Reméljük, egy napon láthatjuk majd, ahogy Henry Cavill és Chloë Grace Moretz együtt Warzone 2.0-znak (igazából bármi lehet, de Moretz most épp emiatt lelkes), viszont már a tudat is kielégítő, hogy a két, geekek számára igazán kedves színész komolyan veszi a PC gaminget. Cavill maga rakta össze a PC-jét szabadidejében, Moretz kéréseit pedig a PowerGPU és a Twitter segítőkész közössége hallotta meg.

Néhány nappal ezelőtt a nemrég debütált The Peripheralban játszó színésznő a PC-s játékosok tanácsát kérte különböző kérdésekben, például annak kapcsán, hogy milyen asztalt ajánlanának neki, és egyáltalán hogyan kezdjen neki egy PC összerakásának, mennyire kell értenie hozzá. Megvillantott egy adag Thrustmaster és Logitech G perifériát. A gépépítésre szakosodott PowerGPU vállalta, hogy összerak neki egy konfigot, semmin nem spórolva.

Hirdetés

Az, hogy a látványért egy Nvidia RTX 4090 Founders Edition felel majd, csak egy dolog (ezt egyébként maga az Nvidia biztosította a csapatnak). Processzornak egy Intel Core i9-13900K-t választottak, amit egy Deepcool LS720 hűtő, egy Asus Prime Z790 White alaplap, 32 GB Corsair DDR5 6200 MHz CL36 RAM, egy 2 TB-os Mushkin GAMMA tárhely és egy MSI 1000G Gen5 táp egészít ki. Mindezt egy Lian Li 011 házba zárták, ami kapott még néhány Corsair iCUE QL10-as ventilátort. Ezzel talán meglesz a 4K melletti 400 fps a Warzone 2.0-ban, ahogy Moretz szerette volna.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)