Hirdetés

Six Days in Fallujah - Kiadót keres az Atomic Games

|

Fejlesztői továbbra is megbízható kiadót keresnek a hatalmas botránnyal bemutatkozott Six Days in Fallujah című háborús alkotáshoz.

Hirdetés

Leküzdhetetlen politikai akadályokba ütközött az áprilisban bejelentett Six Days in Fallujah, melynek fejlesztéseit időlegesen felfüggesztették miután a botrányok következtében megrettent Konami visszavonta anyagi támogatását és szerződést bontott a készítőkkel.

Lépésükkel ellehetetlenítették a Six Days in Fallujah előzetesen 2010-re betervezett megjelenését, ellenben megnyugtatták az elsősorban veterán katonákból és politikusokból verbuválódott ellenzői csoportosulásokat. A hiperrealisztikus lövöldözős produktum fejlesztői (Atomic Games) visszavonulás helyett potenciális támogatókat keresnek ígéretesnek hangzó projektjükhöz. Különböző kiadóvállalatoknál házalnak, reménykedve, hogy rátalálnak jövőbeni megbízható partnerükre és kiadhatják a tengerészgyalogosok tapasztalatai alapján megszületett háborús játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)