Hirdetés

Valaki 15 millió forintnak megfelelő összeget adott egy CS:GO fegyverskinért

|

Az eladó 8,7 millióért vette eredetileg, de sikerült majdnem kétszer annyiért továbbadni rajta.

Hirdetés

Egy gyűjtőnek semmi nem drága, még akkor sem, ha nem rakhatja ki a polcra. Sokakat nyugtat a birtoklás tudata, ezen mások eszméletlen összegeket tudnak keresni.

Hirdetés

A napokban gazdát cserélt egy AWP-festés, amit az első észak-amerikai majorgyőztes csapat, a Cloud9 egyik tagja, Tyler "Skadoodle" Latham "dedikált". A Dragon Lore skin alapvetően a ritka és drága, 31 dollárt érő Cobblestone Package-ekből eshetne, de nagyon kicsi az esély a megszerzésére; ezt eredeti tulajdonosának a Krakow Major alatt sikerült kinyitnia.

Valakinek viszont annyira kellett, hogy hajlandó volt milliókat adni érte. Az a gyűjtő, aki ezt a konkrét skint eladta az OPSkins oldalán, a Polygonnak elmondta, ő 35 000 dollár körül fizetett, és szerencsésnek érzi magát amiatt, hogy olyan pénzügyi helyzetben van, ahol egy ilyen összeg kiadása nem zavarja nagyon. Az új vevő 61052,63 dollárt, avagy 15,2 millió forintot adott neki, úgyhogy jelentősen keresett rajta.

Hát, kinek mi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)