Hirdetés

Skate 3 - ingyen letölthető az EA Access tagoknak

|

Az EA, beváltva ígéretét, bővítette az EA Access játékkínálatát, most az egyik legjobb deszkás játék került be a Vaultba.

Hirdetés

Sokáig a Tony Hawk's Pro Skater volt a gördeszkás játékok kategóriájának egyeduralkodója, aztán amikor elkezdődött a hanyatlás, az EA megmutatta, lehet ezt másképp is. A Skate valamivel realisztikusabb, ezért más élményt kínál, viszont nem kevésbé fantasztikus, mint az Activision sorozata.

A Skate 3 már egy ideje Xbox One-on is játszható, de csak azok élhettek ezzel a lehetőséggel, akik megvették. Az EA korábban bejelentette, mely játékokat fogja idén biztosan berakni a Vault kínálatába, és köztük volt a Skate 3 is, ami ma nagyobb felhajtás nélkül érkezett meg. Mától minden EA Access előfizető ingyen letöltheti Xbox One-ra, és szabadon játszhat vele annyit, amennyit nem szégyell. Az Origin Accessesek kimaradnak ebből, aminek az az egyszerű oka, hogy a játék PC-re nem jelent meg.

A Skate 4 még nem készül, de igény lenne rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)