Hirdetés

Skull & Bones - a multi mellett lesz kampány is

|

Aki esetleg amiatt aggódott volna, hogy az Assassin's Creed IV: Black Flag hajózásából faragott önálló játék, a Skull & Bones csak más játékosok ellen lesz játszható, az ne tegye.

Hirdetés

Mikor a Ubisoft az E3-as konferenciáján bemutatta az Assassin's Creed IV: Black Flag hajós részének továbbgondolását a Skull & Bones képében, akkor a PvP-re helyezték a hangsúlyt, viszont ez korántsem jelenti azt, hogy csak többjátékos mód lesz a játékban. 

Hirdetés

Persze ez nem csak annyiban fog kimerülni, hogy akár egyedül is játszhatunk mások ellen. A PC Gamer rákérdezett a Ubisoftnál erre, a vállalat szóvivője pedig megerősítette, hogy a Skull & Bones részét képezi majd egy "narratív kampány" is, amely beépül majd a játékba és nem fog elsikkadni a multi mellett. A kampány során ikonikus karakterekkel és hírhedt kalózokkal találkozhatunk majd. 

A szóvivő szerint eddig csak az egyik PvP módot, a Loot Huntot mutatták meg, ami csupán a jéghegy csúcsa annak, amit az új játékuk kínál. A Skull & Bones megjelenése 2018 őszén várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, addig van idejük a többi lehetőség bemutatására is. Örültök a kampánynak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)