Hirdetés

A SkullPirates fejlesztői két óra alatt összekalapozták a pénzt játékukra

|

A különleges akció-szerepjáték így már jövőre megjelenhet konzolokra.

Hirdetés

A Kickstarternek és a többi, közönségi finanszírozásra épülő weboldalnak hála már számos érdekes projekt valósult meg, köztük rengeteg videojáték is. Most pedig alig két óra alatt összegyűlt a szükséges összeg egy ígéretesnek tűnő játékhoz.

Hirdetés

Az Arcade Distillery-nek már volt egy jól sikerült Kickstater-kampánya, így jelenhetett meg idén a Plague Road, és a jelek szerint most újabb sikert könyvelhetnek el maguknak a srácok, ugyanis mindössze két óra alatt meglett a SkullPirates fejlesztéséhez szükséges 20 ezer dollár. Jövőre meg is jelenhet már PS4-re, PS Vitára és Nintendo Switchre.

A játékról a Kickstarteren olvashattok részletesebben, ahol a cikk írásának pillanatában 32 ezer dolláron áll a mutató.

Nem vezetünk listát a leggyorsabb közösségi kalapozásokról, de ha lenne ilyenünk, ez a mostani projekt biztosan előkelő helyet foglalna el rajta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)