Hirdetés

PC-re és konzolokra is jön a Journey fejlesztőinek új játéka

|

A pontos dátumot még nem tudjuk, de remélhetően erre nem éveket kell majd várnunk.

Hirdetés

Amikor 2014-ben megjelent a Journey, hosszú évekig fel sem merült senkiben, hogy valaha kijön más platformokra is a PlayStation gépein kívül.  Végül mindenki nagy meglepetésére a játék idén júniusban PC-re is befutott. 

Hirdetés

Szerencsére úgy néz ki, hogy a Thatgamecompany új játékával kapcsolatban nem kell ennyit várnunk majd. A Sky: The Children of the Light fejlesztése alatt pletykálták, hogy a játék több platformra is készül, de most megérkezett a hivatalos megerősítés egy rövid poszt formájában:

"Hamarosan több hírrel is szolgálhatunk majd a tvOS-es, macOS-es, PC-s és konzol megjelenések kapcsán."

Kicsit reméljük, hogy a PC-s tábor hamarosan elkezdhet regisztrálni a bétatesztre, de egyelőre erről nincs hír. A mobilos megjelenést hosszas tesztelés és soft launch időszak előzte meg, így nagyjából hasonló megoldásra számítunk a többi platformnál is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)