Hirdetés

Ilyen lesz a Journey fejlesztőinek vadonatúj játéka

|

Hat perc erejéig merülhetünk el virtuálisan abban a kalandban, amit a Thatgamecompany a Flow, a Flower és a Journey játékok után álmodott meg.

Hirdetés

Olyan kiváló és több díjjal is jutalmazott játékok után, mint a flOw, a Flower és a Journey, kíváncsian vártuk, hogy mivel jelentkezik legközelebb a Thatgamecompany. Az új címük a Sky nevet viseli és ugyanazt a stílust képviseli, mint az eddigi munkáik. 

Hirdetés

A Sky a Journey-hoz hasonlóan a közös utazásra épít és a multiplayerrel teszi teljessé az élményt, de a központi eleme a repülés lesz, az atmoszférája pedig várhatóan ismét beszippantja majd azokat, akik szeretik az érzelmesebb darabokat. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy milyen lesz a Sky mozgásban, akkor nézzetek meg az alábbi gameplay videót, amelyben a stúdió alapítója, Jenova Chen ad a játékmenetből ízelítőt. 

A Sky első körben iPhone-ra, iPadre és AppleTV-re jelenik meg valamikor decemberben, de később remélhetőleg más platformokon is játszható lesz majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)