Hirdetés

Skyblivion - új trailert kapott a Skyrimba oltott Oblivion

|

Az egyik legnagyobb Skyrim modon dolgozik egy csapat, mely az egész Obliviont mindenestül akarja átültetni a TES sorozat ötödik részébe.

Hirdetés

Egy gyönyörű trailerrel akarta lezárni az évet a Skyblivion gárdája. Szépen halad a fejlesztés, és jelenleg azon dolgoznak, hogy átültessék a questeket és megépítsék a szükséges 3D modelleket a tárgyakhoz.

A mod legfrissebb verziójában már vannak új fegyverek, páncélok, textúrák és NPC-k, amiket a srácok a saját kezeikkel raktak össze. Sajnos ez még mindig nem az a változat, amit letölthetnénk is kipróbálhatnánk, de biztató, hogy jól halad projekt.

Egyelőre nem kaptunk megjelenési dátumot, de ha minden jól sikerül, akkor hamarosan a Skyrim motorjával játszhatjuk végig a teljes The Elder Scrolls IV: Oblivion-t. Együtt szorítunk a srácoknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)