Hirdetés

A Skybound Games tudni szeretné, milyen The Walking Dead játéknak örülnétek

|

Lehet, hogy csak szimpla érdeklődésről van szó, ám az is előfordulhat, hogy már tervezgetnek valamit a srácok.

Hirdetés

Hiába örvend nagy népszerűségnek Robert Kirkman zombis képregénye, illetve az AMC sorozata, viszonylag kevés jól sikerült The Walking Dead játékot kaptunk az elmúlt évek során. Ez viszont megváltozhat a közeljövőben, és még az is lehet, hogy félig-meddig a rajongók dönthetik el, hogy miféle alkotást dobjanak össze a fejlesztők.

Hirdetés

A The Walking Dead hivatalos Twitter-oldala közzétett egy bejegyzést a közösségi oldalon, amelyben azt kérdezi a rajongóktól, hogy milyen videojátéknak örülnének a leginkább? Ez még önmagában nem jelent túl sokat, viszont a Skybound Games is válaszolt a posztra, így kiderült, hogy valójában nem a már meglévő játékokhoz, sorozatokhoz kapcsolódó javaslatokat vár a csapat, hanem vadonatúj ötleteket.

Szerintetek milyen műfajú játékot lehetne még készíteni a The Walking Deadhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)