Hirdetés

Skylanders - bejelentés közeleg

|

Újabb fejezettel bővül az Activision hihetetlenül sikeres szériája, a Skylanders franchise. Van, aki meglepődött?

Hirdetés

Miután a Skylanders sorozat folyamatosan döntögeti a bevételi rekordokat, és a legutóbbi játék, a Skylanders: Swap Force már tavaly októberben bemutatkozott a nagyközönség előtt, ezért lényegében csak arra vártunk, hogy az Activision mikor jelenti be a következő fejezetet.

A Polygon értesülései szerint még ebben a hónapban többet tudhatunk az új Skylanders címről, egy április 23-án tartandó New York-i eseményen várható a nagy leleplezés, amelynek meghívóit már elkezdte kiküldeni az Activision.

A kiadó állítólag újfent innovációra készül, ami akár jelentheti azt is, hogy a PlayStation 4 és az Xbox One kapja a főszerepet, de nagyon csodálkoznánk, ha nem lenne pár múltgenerációs port is a lapok között. A dátum tehát április 23., figyelni fogunk.

Ha már Skylanders, ugye nem felejtettétek el, hogy az április 26-án kezdődő PlayIT-en sok más finomság mellett akciós Skylanders: Spyro's Adventure (a fenti képen) is kapható lesz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)