Hirdetés

Skylanders SuperChargers bejelentés - járművekkel folytatódik a kaland

|

Szeptemberben újabb fejezet nyílik a Skylanders történetében, a SuperChargers tovább mélyíti majd a játékmenetet különféle vezethető masinákkal.

Hirdetés

Az Activision aranytojást tojó tyúkja a Skylanders sorozat, nem is csodálkozunk rajta, hogy ősszel tovább bővül majd a Skylanders világa.

A Skylanders SuperChargers a járművek használatával igyekszik felrázni a játékmenetet, minden területtípushoz kapunk egy ahhoz passzoló masinát. Földi, légi és vízalatti gépekre számíthatunk, ebből pedig az következik, hogy a SuperChargers új helyszíneinek meglátogatása során kalandozhatunk majd a felhők között, valamint a vízzel borított területek meglátogatása sem okoz majd túl nagy gondot. 

A SuperChargers Európában szeptember 25-én, Észak-Amerikában szeptember 20-án jelenik meg, méghozzá PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Wii, Wii U és 3DS konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)