Hirdetés

Skype 3.0 és más érdekességek

|

A Skype program a világ egyik legnépszerűbb netes telefonja, rengeteg felhasználóval, akik folyamatosan kiaknázzák vele a VOIP nyújtotta lehetőségeket.

Hirdetés

A frissen érkezett Skype 3.0-ás verziója mellé egy új szolgáltatást is beharangoztak a fejlesztők, amit sajnos egyelőre csak Amerikában és Kanadában érhetnek el a felhasználók. A SkypeOut speciális Skype Unlimited Calling megoldása 29.95 dolláros éves díj fejében korlátlan mennyiségű telefonhívást engedélyez vezetékes és mobil hálózatba egyaránt. Ráadásnak ezt megfejelték egy akcióval, ami január végéig féláron, azaz 14.95 dollárért kínálja ezt a lehetőséget. Csak remélni lehet, hogy hozzánk is befut majd egy ilyen lehetőség.
Tovább>>>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)