Hirdetés

Skyrim - DLC-k nélkül jön a Premium Edition

|

Beigazolódott szörnyű gyanúnk és a Bethesda hivatalosan is megerősítette a Skyrim Premium Edition kiadásának részleteit.

Hirdetés

A tegnapi cikkben arról írtam, hogy a német Amazon webáruház tudni véli a Skyrim egy éves évfordulójára kiadandó Premium Edition részleteit, melyet ismertettünk annak rendje és módja szerint. Felvetődött azonban a kérdés, hogy valami hiányzik az egyébként illusztris csomagból, méghozzá a DLC-k nem képezték részét a gyűjtői kiadásnak.

A Bethesda ma hivatalosan is elismerte a Premium Edition létezését és azt is kifejtette, hogy a kiadás nem fogja tartalmazni az eddig kiadott letölthető tartalmakat, így a csomagban hiába is keressük a Hearthfire és Dawnguard DLC-ket, nem fogjuk őket megtalálni. A kiadó bejelentése alapján ráadásul nem is mindenhol válik elérhetővé a Premium Edition, ugyanis Európa egyes részeiről (Németország és a Benelux államok) és az Egyesült Királyságról tettek említést, más országról nem.

Aki egy mindennel megpakolt, DLC-ket is tartalmazó Skyrim gyűjtői kiadást szeretne, annak sajnálatos módon tovább kell várnia, ugyanis a 60 dollárt kóstáló (PC-n csak 50) Premium Edition nem az ő választása lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)