Hirdetés

Skyrim - Dragonborn szobor pénzes rajongóknak

|

Ha nem volt még elég a gyűjtői kiadás, és a prémium kiadás összes ajándéka-kacatja, a legelszántabb Skyrim-rajongók most még mélyebbre nyúlhatnak zsebükbe.

Hirdetés

A Bethesda egy limitált Dragonborn-szoborral próbál kedveskedni a Skyrim rajongóinak, hogy cserébe a rajongók 299,99 dollárral (kb. 70 ezer forint) kedveskedjenek a Bethesdának.

Aki úgy dönt, hogy ez megéri, kétféle változat közül választhat: az egyiken a hős kardot tart a jobb kezében, tőrt a balban. Ebből mindössze 1000 darabot gyártanak le, de van exkluzívabb kiadás is, amelyből csak 500 darab lesz: ezen a hős karját lecserélhetjük egy világító tűzlabdát tartó karra. Az ár is megugrik: 329,99$-ért kaphatjuk meg, azaz majdhogynem 78 ezer forintért.

A kézzel festett szobor körülbelül 40 cm magas, előreláthatólag idén a negyedik negyedévben várható megjelenése; a Bethesda szerint pont időben az ünnepek előtt. A GamingHeads által tervezett szobrokat eredetiségi bizonyítvánnyal és számozással látják el. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)