Hirdetés

Skyrim - 20 órás bővítményt kap az Enderal mod

|

A The Elder Scrolls V: Skyrim eddigi legösszetettebb kiegészítője tovább él, jövőre letölthető tartalom érkezik hozzá.

Hirdetés

Az Enderal modnál lenyűgözőbb tuningot még nem kapott a Skyrim és külön öröm, hogy a készítői nem hagyják elkallódni a projektet, hanem még tovább bővítik.

A legjobb rajongói alkotás díját is elnyerte 2016-ban az Enderal mod, ami a Skyrim világához ugyan nem fogható, de sokkalta több, mint egy egyszerű kiegészítő. Megvan a saját története, új küldetésekkel, fegyverekkel és képességekkel, jövőre pedig megérkezik az első DLC-je, ami már előzetest is kapott. Az Enderal: Forgotten Stories két új céhes küldetéslánccal, fegyverekkel és fejvadász feladatokkal jön, a fő küldetésszál mellett.

A DLC fejlesztésében javarészt Nicolas Samuel, az Enderal írója vett részt, mert a SureAI csapata közben más feladatokon is dolgozik. Ez persze nem azt jelenti, hogy a SureAI megszűnt létezni. Mindössze arról van szó, hogy a Forgotten Stories sokkal inkább Samuel magánprojektje.

A plusz 20 órányi tartalmat valamikor 2017-ben lehet majd letölteni, ennél pontosabbat sajnos nem tudunk, de kíváncsian várjuk, mi sül ki belőle.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)