Hirdetés

The Elder Scrolls V: Skyrim - Februárban érkezik a PC-s Dragonborn DLC

|

Jövő hónapban ismét zenghet a „FUS RO DAH”, hiszen PC-re is megérkezik a várva várt Dragonborn DLC.

Hirdetés

Még tavaly novemberben mutatta meg magát a The Elder Scrolls V: Skyrim DLC-je, melyet azóta rongyosra játszhattak a szerencsés Xbox 360 tulajok. Szerencsére ami késik az nem múlik, hiszen már csak röpke két hét választ el minket, PC-seket (és persze a PS3 tulajokat) attól, hogy mi is részesülhessünk Dovahkiin legújabb kalandjában.

Az új DLC-ben Soltsheim szigetére látogathatunk majd el, melyre a szemfüles Elder Scrolls rajongók azonnal rávághatják, hogy ez Morrowindben van, s ezzel a területtel a Bloodmoon kiegészítő során találkozhattunk korábban. A történet még a fő szál befejezése előtt játszódik és az első Dragonborn, Miraak köré épül.

A sztori mellé néhány új páncélt és új kiáltásokat is kapni fogunk, amik közül talán a „Bend Will” nevet viselő a legérdekesebb, hiszen ezzel képesek leszünk megszelídíteni egy sárkányt, aminek aztán a hátára pattanva megcsodálhatjuk a játék elbűvölő világát, vagy éppen megpörkölhetjük vele ellenfeleink hátsóját. Egyetlen hátulütője ennek a képességnek az, hogy sajnos azok a fránya sárkányok, csak előre scriptelt útvonalakon tudnak közlekedni, tehát mi közvetlenül nem irányíthatjuk, hogy merre repüljenek.

No de ne búsuljunk, hiszen további örömhírként azt is az orrunkra kötötték, hogy a PS3-mal rendelkezők az eddig elmaradt Hearthfire-t és a Dawnguard-ot is megkapják majd a hónap során, addig pedig, február 5-én újra felcsendülhet a híres főcímdal, hiszen érkezik a The Elder Scrolls V: Skyrim új DLC-je a Dragonborn.

Dovahkiin, Dovahkiin, naal ok zin los vahriin...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)