Hirdetés

Skyrim - mennyit fizetnél egy arany krumpli modért?

|

Megjelentek a Steamen a fizetős modok, az internet pedig a maga módján válaszolt. Mutatjuk az eddigi legjobbakat.

Hirdetés

Aránylag kevés olyan játékos van, akinek elnyerte a tetszését a Steam műhely azon újítása, ami engedi a modkészítőknek, hogy pénzt kérjenek a munkájukért. Valahol meg is értjük őket, főleg miután végignéztük azt az impozáns listát, amin a legjobb lehúzások kaptak helyet. 

Állítólag jelentős részük már eltávolításra került, de azért nézzük meg, mit akar(t) egy-két modder „letuszkolni a torkunkon”. Az első a Golden Potato Mod, ami egy meglehetősen egyedi tárggyal gazdagítja a Skyrim világát, méghozzá az arany krumplival. A nemesfém burgonya Whiterun kútjának peremén üldögél, megtalálása valóban soha nem látott élménnyel gazdagítja a játékost. Arany is, krumpli is, itt van nekünk az igazi Elder Scrolls játékélmény. A Golden Potato Mod készítője 10 dollárra lőtte be az árat.

Ugye nektek is eszetekbe jutott már,  milyen lenne a Bannered Mare csehó, ha a bárpultot egy bónusz alma díszítené? Nem kell tovább várakoznotok, ugyanis az Extra Apple Mod érkezésével végre odakerül az alma, ahová való. A többéves fejlesztési időszak meghozta eredményét, már béta állapotban fut a kiegészítő. Jelenleg 30 dollár az ára, de ez emelkedni fog a jövőbeni frissítések érkezése során. A készítő későbbi tervei között szerepel további almák elhelyezése a bárpultra, ami nem könnyű feladat, valamint az almakövető elkészítése is.

Nincs túl sok időd, de megrögzött gyűjtőként minden tárgyra rá akarod tenni a kezedet a Skyrimben? Akkor a Micro Transactions mod neked szól, 50 dollárért megnyílik a lehetőség, hogy valódi pénzért vásárold meg az összegyűjthető kacatokat, legyen az akár egy méhecske vagy egy szál virág.

Egy igazi Dovahkiin nem szaladgál holmi szakadt zsoldos társáságban, meglehetősen spéci segítőre van szüksége egyes helyzetekben. Mindössze fél dollárt kell adnunk a Chicken Companion modért, ami egy vérszomjas csirke követőt ad hozzá a játékhoz. Kapirgáló barátunkat High Hrothgar kapui előtt szedhetjük össze, ráadásul nagyon menő sapkát és hátizsákot is kapott.

A fizetős modok érkezését ünnepli a Steam Main Menu Replacer mod, fél dollárért lecserélhetjük a Skyrim főmenüjének kinézetét egy abszolút semmilyen célzást nem tartalmazó mutatós darabra. Hát nem gyönyörű?

A Rubbish! mod ($2,49) egy meglehetősen egyedi alkotás, két és fél euróért (vagy dollárért, ugye) a Bannered Mare fogadó tele lesz mindenféle szemétnek nevezhető kacattal. Körülbelül annyira értelmes, mint a Kill Jerlov ($0,25) névre keresztelt módosítás, ami megengedi, hogy a Lambda Locator quest modban megöljük a feladatot ránk bízó NPC-t. 

Zárásként pedig jöjjön az Epic Helgen Bear Overhaul ($9,99) és a Fish Companion ($0,25). Az előbbi kicsit megpiszkálja a Helgen alatt található barlangrendszer mackóját, sokkal drámaibb és izzasztóbb lesz az összecsapás, a lore súlyos bántalmazása nélkül. Utóbbi pedig egy elegáns arisztokrata hal követőt ad a játékba, aki képes a szárazföldön is közlekedni Dwemer robotalkatrészek segítségével. 

Mit szóltok a bombasztikus modokhoz? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)