Hirdetés

Már Kratos is lehetsz a Skyrimben

|

A modderek megoldották, hogy a PS4-es God of War főszereplőjével is bebarangolhassunk a Bethesda kultikus szerepjátékát.

Hirdetés

Lassan bevezethetnénk azt a mondást, hogyha valamit nem pakoltak bele a modderek a Skyrimbe, akkor az nem is létezik, elvégre az elmúlt években újraalkották benne a World of Warcraft világát, megoldották a motorozást, sőt Batman is saját modot kapott. De ez még nem minden. 

Hirdetés

Egy lelkes modder, bizonyos PotatoFactory megoldotta, hogy a Skyrim játékosai ezentúl a PlayStation 4-es God of War Kratosával kalandozhassanak a Bethesda nyitott világú szerepjátékában, de természetesen kedvenc harcosunk a fegyvereit is hozta magával, így teljes az összkép. Mutatunk is róla egy képet: 

Ahhoz, hogy ti is Kratosként flangálhassatok és harcolhassatok a Skyrimben nem kell mást tennetek, mint a letöltött fájlokat bemásoljátok abba a mappába, ahová telepítettétek a programot, majd a játékon belül az előhozható konzolba bepötyögitek a "showracemenu" kifejezést és kiválasztjátok a "My Breton" fajt, majd elfogadjátok. A modot ide kattintva tudjátok letölteni, itt részletesebb leírást is kaphattok róla. Ti ki fogjátok próbálni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)