Hirdetés

Skyrim küldetések a gyereknevelésben

|

Úgy tűnik, hogy a Skyrim nem csak egy jó játék, hanem ösztönző jellegű dolog lehet a hétköznapokban is.

Hirdetés

A The Elder Scrolls V: Skyrim világa a küldetésekre, és az ezekkel szorosan együtt járó jutalmakra épül, melyek sok esetben csengőbongó pénzérmék képében jelentkeznek. Nem csoda hát, ha ezt a receptet egyes szülők megpróbálják a valóságban is alkalmazni. Szemétleviteli quest-et a gyereknek, némi pénzmagért cserébe, és máris nincs gondunk az ellenkező csimotával, sőt, a biztonság kedvéért markereket is elhelyezhetünk, hogy valóban a megfelelő ösvényen bandukoljon. Szerencsére attól nem kell tartanunk, hogy vámpírok csapnak le rá. Az igazi csattanót, és az eredeti írást az electrose vonatkozó cikkében olvashatjátok, úgyhogy KATT IDE!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)