Hirdetés

Már focizhatunk is a Skyrimben, és az NPC-k a labdák

|

Sok őrült ötletet kamatoztattak már a modderek a Bethesda szerepjátékban, a futball a legújabb.

Hirdetés

Miközben a fejlesztőcsapat tesz róla, hogy egyre terebélyesebb legyen a The Elder Scrolls Online világa, addig a modderek a Skyrim bővítésén dolgoznak serényen. Bár többek között a The Witcher 3 egyes helyszíneit és a Sekiro harcrendszerét elhozó alkotások is megérdemlik a figyelmet, de az egyik kedvencünk az, amelyiknek köszönhetően a játékért rajongó nagymama lehet a társunk. 

Hirdetés

Most viszont egy olyan modra hívjuk fel a figyelmeteket, ami a párját ritkítja. Noha létezik már egy hasonló móka, amellyel az úgynevezett Sky Ball-t űzhetjük a játékban (ez a rugby és az amerikai futball egyfajta keveréke), azonban a Z Skyrim Soccer az európai focit teszi elérhetővé egy nem éppen szokványos módon. "A labda barát, tehát a barát labda" - állítja Murazzz, aki megoldotta, hogy két varázslat (Z1 Paralysis Dribble, Z2 Fire Shoot) használatával focizhassunk a játék világában és annak ellenére, hogy gólérzékelést nem pakolt a modba, a fantáziánkat használva így is találhatunk megfelelő kaput. Fus Ro Durr!

Ha a Z Skyrim Soccer láttán felcsillant a szemetek, akkor ide kattintva le tudjátok tölteni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)