Hirdetés

Készül egy The Elder Scrolls V: Skyrim mod, ami elhozza a Sekiro harcrendszerét a játékba

|

Ha a jól időzített hárítások szerelmeseiként nem győzitek kivárni, míg a FromSoftware új játékkal jelentkezik, akkor hamarosan Skyrim lakosságát is felruházhatjátok a precíz harctudással.

Hirdetés

A Skyrim vitathatatlanul fantasztikus játék lett (nem véletlenül válogattuk be sokan az évtized kedvencei közé), de persze ez sem volt tökéletes, többek között a kissé buta harcrendszerének köszönhetően. Ha szeretnétek egy kicsit több taktikusságot belevinni a Bethesda klasszikusának harcaiba, akkor most készülőben van számotokra a tökéletes mod. 

Hirdetés

A LertKrush nevű modder ugyanis a Sekiro: Shadows Die Twice-ból merített ihletet, ami remek döntés, hiszen a FromSoftware tökélyre csiszolta a párbajok mechanikáját a játékaiban. Egyelőre még nem elérhető a Skyrim Die Twice névre keresztelt verzió, mivel egy másik modot használtak az alapjául, és LertKrush még várja, hogy annak elkészítője hozzájáruljon a publikáláshoz. Addig is itt tudjátok megnézni, hogyan működik a módosított vívás:

Ennek köszönhetően lehetőség van visszaverni a nyílvesszőket, hárítani a csapásokat, ezzel csökkentve az ellenfél állóképességét, viszont ugyanerre az ellenlábasok is képesek lesznek. 

Ti kipróbáljátok majd a modot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)