Hirdetés

Skyrim - Mozgásban a Dragonborn DLC

|

A Bethesda ígérete szerint hivatalosan is leleplezte a Skyrim következő letölthető csomagját, a Dragonborn DLC-t.

Hirdetés

Múlt hétvégén kaptunk egy ízelítőt az akkor még pletykált Dragonborn kiegészítésből, de az egyedül árválkodó fotó vajmi kevés volt a rajongók vágyának csillapítására.

A Bethesda azonban betartotta ígéretét és bejelentette a The Elder Scrolls V: Skyrim legújabb DLC csomagját, a Dragonborn-t. A korábbi infók igaznak bizonyultak és végre sárkányokat is megülhetünk, ráadásul a DLC várhatóan új küldetésekkel is szolgál majd Solstheim, Telvanni, Castle Karstaag, Raven Rock és Miraak Temple helyszíneken, melyekhez új páncélok is dukálnak. A Dragonborn december negyedikén válik elérhetővé Xbox 360-ra és 1600 Microsoft pontot kell érte leperkálnunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)