Hirdetés

Skyrim - mégsem lesz next-gen kiadás

|

Mindenki rákészült már a következő generációs Skyrim érkezésére? Reméljük nem, mint kiderült korai volt az öröm.

Hirdetés

Reggel még úgy álltak a csillagok, hogy még egy The Elder Scrolls V: Skyrim next-gen kiadás is befuthat, de sajnos megint csak átvert minket az égbolt. Nem érkezik felújított szupercsomag, ezt maga a Bethesdás Pete Hines üzenete.

A Bethesda weboldalán egyszer csak feltűnt a Skyrim támogatott platformjai mellett a PS4 és az Xbox One logó, és mi meg is voltunk győződve arról, hogy érkezik is az új kiadás. Nem lett volna meglepő tekintve, hogy a Tomb Raider: Definitive Edition megjelenése is itt van már a küszöbön. Több next-gen gépes újrakiadásra számítottunk, de úgy tűnik feleslegesen.

Egy kis bug volt az adminisztrációs programban. Ennyi. Bármennyire is fájó a dolog, maradnunk kell a jelenlegi konzolok által nyújtotta élménnyel (na, nem mintha az olyan rossz lenne). Ti csalódottak vagytok? Mi igen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)