Hirdetés

Skyrim: Special Edition - kipróbálható az új túlélőmód

|

Ha már becsukott szemmel ismered a Skyrim világát vagy csak szeretnéd még nagyobb kihívássá tenni a játékmenetet, akkor érdemes feltelepíteni az új Survival mód bétáját, amely egy csapásra túlélőjátékot varázsol a Bethesda legendás akció-szerepjátékából.

Hirdetés

Hasonlóan a Fallout 4-hez a Skyrim: Special Edition is megkapja a maga túlélőmódját a közelmúltban debütált Creation Clubon keresztül, de nem felhőtlen a játékosok öröme. 

Hirdetés

A PC-s játékosok a Steamen keresztül már telepíthetik is a Skyrim Survive módjának bétaváltozatát (PlayStation 4-re és Xbox One-ra csak októberben lesz elérhető), amely valódi túlélőjátékká teszi a Bethesda alkotását. A nehezítések között olyan dolgok találhatóak, mint a gyors utazás kivétele, vagy hogy a karakterünkre jóval nagyobb fenyegetést jelent szinte minden, így az ellenfelek sebzése mellett a fáradtságot, az éhséget és az időjárási elemeket (mint például a fagyhalált) is meg fogja szenvedni hősünk. A Bethesda honlapjára felkerült egy éghajlati térkép is, leendő kalandoroknak érdemes átböngészni. 

Noha mindez remekül hangzik, sajnos a bétát és a megjelenés utáni egyhetes kipróbálási időszakot leszámítva a Survive mód nem lesz ingyenes a Skyrimhez semelyik platformon sem, Creation Club kreditekkel szerezhetjük be majd a teljes változatot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)