Hirdetés

The Elder Scrolls V: Skyrim - jön a Legendary Edition?

|

A Bethesda pár napja megerősítette, hogy nem gyártanak több DLC-t a Skyrimhez, így nem meglepő a mindent egybegyűjtő kiadás felbukkanása.

Hirdetés

Egy lengyel üzlet weboldalán egy érdekes bejegyzés bukkant fel. A The Elder Scrolls V: Skyrim - Legendary Edition névre keresztelt termék a leírás alapján az alapjátékot és a hozzá tartozó összes DLC-t tartalmazza.

Semmiképp sem lenne meglepő, ha a csomag valóban megjelenne, lévén a Bethesda játékai közül legutóbb a Fallout: New Vegas kapott egy Ultimate Edition kiadást, benne az összes megjelent letölthető csomaggal. Korábban megjelent a Premium Edition, és bár minden szép és jó benne volt, amit csak egy rajongó kívánhatott, a DLC-k - lévén akkor még a Dragonborn a határban sem járt - kimaradtak belőle. Már a Bethesda is kimondta, hogy vége Dovahkiin históriájának, nincs több plusz tartalom, a Skyrim hivatalos életútját csak egy összefoglaló csomaggal lehet méltó módon lezárni (a modderek persze tovább éltetik, de ez csak a PC-s játékosokat érinti).

Skyrim: Legendary Edition az oldal információi szerint mind PC-re, mind PS3-ra és Xbox 360-ra megvásárolható lesz. A konzolos változatok akciósan átszámítva kb. 12500 Ft-os áron vihetőek haza, míg a PC-s csomag valamivel olcsóbban, nagjyából 10100 Ft-nak megfelelő összegért váltható ki. Most már csak reménykednünk kell benne, hogy nem az Ultima üzlet csúnya tréfájának estünk áldozatául.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)