Hirdetés

Skywind - craftolás is lesz az újragondolt Morrowindben

|

Újabb fejlesztői videót kapott a Skywind, a Morrowind Skyrim motorral készülő remake-je. A fejlesztők nem csak meglévő dolgokat újítanak fel, hanem számos új feature, így a crafting is bekerült a játékba.

Hirdetés

Gőzerővel halad a Skywind fejlesztése. Egyre több önkéntes száll be a projektbe, így a játék minden aspektusát szakértő kezek egyengetik, nem csoda, hogy a végtermék is egyre fantasztikusabban néz ki. 

A projekt jelenleg The Elder Scrolls Renewal Project néven fut, immár több mint 100 aktivistával, akik legjobb tudásuk szerint kalapálják a készülő játékot. A dialógusokat teljesen újraírják, hogy jobban passzoljanak a játékmenethez, valamint további szinkronhangokat keresnek, hogy az NPC-k minél változatosabbak legyenek. A projektben dolgozó zeneszerzők már több, mint két órányi hangulati aláfestőt készítettek, így az eredetihez hasonló, mégis teljesen egyedi zenét kapunk majd.

A Morrowind még nem rendelkezett saját craftinggal, a készítők azonban mindenképpen szükségesnek látták ennek implementálását. A Skyrimben is megtalálható szakmákon kívül bekerül a tailoring is, melynek segítségével különböző ruhadarabokat varrhatunk karakterünknek. A készítők fontosnak tartották, hogy a craftolás központi része legyen a játéknak, de az így készített tárgyak ne vegyék át a Morrowind ikonikus felszereléseinek helyét.

Ha további részletekre vagytok kíváncsiak, vagy beszállnátok a Skywind készítésébe, keressétek fel a projekt weboldalát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)