Hirdetés

Skywind - vadonatúj kedvcsináló jött a Skyrim motorjával újraalkotott Morrowindhez

|

Egy elég ügyesen összerakott trailer érkezett a rajongói modhoz, így ismét megcsodálhatjuk az ígéretes projektet.

Hirdetés

Már elég rég be lett jelentve a Skywind nevű mod, ami gyakorlatilag átülteti a The Elder Scrolls III: Morrowindet a The Elder Scrolls V: Skyrimbe, tehát érthető, hogy már sokan várják a megjelenését. Ráadásul most érkezett egy új videó, ami egyáltalán nem teszi könnyebbé a várakozást.

Hirdetés

Ugyan megjelenési dátumot még mindig nem kapott a Skywind, viszont a jelek szerint továbbra is gőzerővel készül a nagyszabású mod, ugyanis kaptunk egy vadonatúj kedvcsinálót. A nemrég közzétett videó a The Fall of House Dagoth nevet kapta, és a Red Mountain körüli területet mutatja be nekünk.

A látottak alapján elég szépen haladnak a srácok, viszont továbbra is várják az önkénteseket, akik szívesen besegítenének a munkálatokba, szóval sajnos nagy valószínűséggel még odébb van a megjelenés.

Nektek hogy tetszik eddig a projekt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)