Hirdetés

A Dota 2 TPS-ként nem néz ki jól, de működik (videó)

|

Akár huszonnégyen is játszhatunk egyszerre azzal a moddal, ami a Dota 2-ből arena shootert csinál, bár a capture the flagre épülő móka még elég kezdetleges állapotban van.

Hirdetés

Utoljára tavasszal hallottunk a BDM Dota nevű modder projektjéről, ami egy TPS-nézettel dobta fel a Dota 2-t, de azóta elég sokat változott a koncepció. Míg akkor az alap Dota 2-t szerette volna csak átváltoztatni a Smite-hoz hasonló játékká, addig mostanra egy teljesen új játékmóddal állt elő.

A Slayers of the Ancients nevet viselő mod (aminek egy kissé kezdetleges változatát már most letölthetitek innen) a bázisrombolós feladatok helyett a különböző lövöldékből ismert capture the flag módra épül. Egyelőre a Juggernaut, a Shadow Fiend és a Sniper karaktereket választhatjuk a két 12 fős csapat tagjaiként, akik egyedi képességekkel és fegyverekkel bírnak. Az arena shootereket idéző pályán egyébként találunk különböző felvehető fegyvereket is, csak hogy a hangulat tényleg elüssön a Dotától.

A Slayers of the Ancients egy elég érdekes próbálkozás, viszont a készítő pechére jövőre nem kevés játék érkezik, amikben nagyobb stúdiók próbálják majd vegyíteni a lövöldözős játékokat és a MOBA-kat. Nem mintha ebből vetélytárs lehetne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)