Hirdetés

Sleeping Dogs: Definitive Edition - megjelenés holnap, befutott a launch trailer

|

Holnap Sleeping Dogs Definitive Edition megjelenés és ennek örömére kaptunk is egy új trailert. A launch-osabb fajtából.

Hirdetés

Az már biztos, hogy a Sleeping Dogs Definitive Edition lényegesen szebb lesz öreg pajtásánál, de emellett még sok finomsággal várja a játékosokat.

A United Front Games játékának eredeti verziója több mint két évvel ezelőtt jelent meg és - ahogy mostanában szinte az összes sikeres cím - most pedig az újgenerációra látogat. A Sleeping Dogs Definitive Edition megjelenés holnap várható és a fejlesztők ki is adtak egy új trailert, hogy meghozzák a régi játékosok kedvét egy kis nosztalgiához és becsalogassanak mindenki mást, akinek esetleg kimaradt volna a kaland.

Sleeping Dogs Definitive Edition természetesen 1080p-ben és 60 fps-sel fut és tartalmazza az alapjátékhoz megjelent összes DLC-t is.

Nektek megvolt már a játék? Érdekel titeket? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)