Hirdetés

Sleeping Dogs: Definitive Edition - jön a PS4-es és Xbox One-os verzió?

|

A Tomb Raider után újabb Square Enix játék költözik újgenerációs konzolokra, ami nem más, mint a robbanásokkal és vérfröcsögéssel teli Sleeping Dogs.

Hirdetés

Abszolút felülmúlta várakozásainkat a United Front Games 2012-ben megjelent sandbox játéka, a Sleeping Dogs, aminek folytatására azóta is napról-napra egyre jobban vágyunk.

Folytatást most még nem, de felújított változatot alighanem kapunk, mint az az Amazonnak köszönhetően idő előtt kiderült. A Sleeping Dogs: Definitive Edition tartalmazza az alapjátékot és minden hozzá megjelent DLC-t, az előrendelőket pedig egy 28-oldalas artbookkal jutalmazzák, amit koncepciórajzokkal pakoltak tele. Várhatóan PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni, és csak október 14-éig kell várnunk rá.

Megerősítést és első kép-, valamint videóanyagokat alighanem a jövő heti gamescom alatt kapunk. Vajon bejelentik végre a Triad Warst is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)